Wij zijn FitGun

FitGun geeft de kracht van een professionele massage behandeling in handen van iedereen.

Recover Like No One Does

Over ons pagina FitGun

Werken naar een beter herstel

Onbelemmerd kunnen sporten, je grenzen verleggen en/of simpelweg pijnvrij kunnen bewegen, zonder de minste beperkingen; dat is ons uitgangspunt. Jong, oud, man of vrouw: je lichaam is het belangrijkste gereedschap dat je hebt. Wij bij FitGun willen ons steentje bij kunnen dragen aan het onderhoud van jouw lichaam op de makkelijkste en meest effectieve manier. Jouw herstelproces en spieren zijn bij ons in betrouwbare en vakkundige handen. 

Spieren laten ontspannen als missie

In alles wat we doen staat spierherstel en diepgaande ontspanning centraal. Na een pittige training, een stevige work-out, maar net zo goed na een zware dag op het werk. Ieder lichaam moet ontspannen! 

Uit die visie is onze missie ontstaan: Iedereen fit krijgen én vooral houden. Topsporter, amateur of recreant? Voor iedereen is spierherstel ontzettend belangrijk en daarbij willen we iedereen de juiste tools aanreiken.

Goed ontspannen voorkomt blessures 

Trouwens niet enkel je prestaties schieten als een komeet de lucht in wanneer je werkt aan je spierherstel, je voorkomt ook een heleboel nare blessures. Je pijn- en blessurevrij houden is minstens zo belangrijk als je grenzen verleggen.

Jouw herstel is onze missie

De perfecte spierontspanning voor iedereen

Elk menselijk lichaam is uniek en geen twee sporters zijn gelijk. Meteen ook de reden dat we kozen om producten te ontwikkelen die aanpasbaar zijn op maat en inwerken op de spieren. Elke spier in je lichaam op de juiste én meest ontspannende manier kunnen behandelen is dan ook een belangrijke drijfveer. Voortdurend blijven we zoeken naar verbeteringen en technologische ontwikkelingen omarmen we met beide armen. Daarbij leggen we ons oor te luister bij (top)sporters, wetenschappers, artsen, trainers en onze consumenten. Zo ontwikkelen wij producten op maat, met meerwaarde en met een uitzonderlijke effect op de spieren. Totale ontspanning van de spieren, ons doel. Nu en in de toekomst!