Onze missie en visie

Pijn- en blessurevrij door het leven

Eén van de vervelendste dingen is als je niet meer kunt sporten vanwege blessures of pijn tijdens het bewegen. Ons doel is daarom om ervoor te zorgen dat sporters pijn- en blessurevrij door het leven kunnen. Door bij te dragen aan het herstelproces van sporters komen we elke dag een stapje dichter bij het bereiken van dit doel. 

Een optimaal herstelproces voor iedere sporter

Wij begrijpen als geen ander dat elke sporter uniek is en dat een optimaal herstel voor iedereen verschilt. Daarom hebben we een massage apparaat ontworpen waarmee je elke behandeling geheel kunt personaliseren. Met 6 unieke opzetstukken en 20 intensiteiten kun je de verschillende spieren in je lichaam op de juist manier behandelen. Het ergonomische design en het lichte gewicht van FitGun zorgen er tevens voor dat het massage pistool super makkelijk te gebruiken en te vervoeren is. 

Techniek, innovatie en wetenschap

De FitGun geeft de kracht van een professionele massage behandeling in handen van iedereen. Het ontwerp en de werking van de FitGun zijn gebaseerd op de nieuwste technologische ontwikkelingen en wetenschappelijke bevindingen. Daarnaast werken we constant aan het optimaliseren van de FitGun met een team van sporters, designers, wetenschappers, artsen, trainers en fysiotherapeuten. Op deze manier heb jij gegarandeerd de meeste effectieve en relaxte massage ervaring. 

FitGun geeft sporters het beste herstel

Wij van FitGun zijn gek van sport. Of dat nu hardlopen, fitness of fietsen is, wij moedigen iedereen aan die op zijn of haar manier in beweging is. Om sporters te ondersteunen in dat wat ze het liefst doen, hebben wij de FitGun ontwikkeld. Wij geloven namelijk dat goed herstel leidt tot verbeterde sportprestaties!

Ontmoet de mensen achter FitGun

massage apparaat schouders

Milan van Essen

OPRICHTER EN PROJECTONTWIKKELAAR

Ik ben een jonge ambitieuze ondernemer met een sporthart, die altijd op zoek is naar nieuwe ideeën. Mijn doel was om een massageproduct te maken, een product met een strakke look, de beste kwaliteit heeft en eigenlijk onmisbaar is voor iedere sporter. In de kern van deze zoektocht probeerde ik een manier te vinden om hoge kwaliteit te waarborgen tegen een nuchtere prijs. De interesse in het menselijk lichaam in combinatie met de ambitie om iets te willen betekenen voor de sportwereld heeft uiteindelijk geleidt tot de FitGun.

Jon van Deudekom

Jon van Deudekom

SPECIALIST & SPORTMASSEUR

Mensen helpen bij hun fysieke doelen, dat is waar mijn passie ligt. Een oudsher techniek om sneller de fysieke doelen te bereiken zijn Massage's. Dit zijn fysieke handelingen om het herstelproces te versnellen, wat leidt tot grotere resultaten. Maar ook ik ben van mening dat het lichaam iets krachtigers nodig heeft dan handmassage.. Ik mocht meedenken aan een oplossing en samen met Milan kwamen wij tot een krachtig ergonomisch ontworpen massage apparaat die iedere spierknoop kon laten verdwijnen.

Tobias

Tobias van Houten

LOGISTIEK & MARKETING

Sinds ik de FitGun voor het eerst in mijn handen had, was ik meteen verkocht. Ik ben van mening dat iedere sporter deze massage gun nodig heeft. Mij werd gevraagd om de logistiek en marketing op mijn rekening te nemen van dit mooie bedrijf. Onderdeel zijn van FitGun en mijn volledige passie in een bedrijf kunnen stoppen is het mooiste wat er is. Dit is precies waar ik mijn energie uit haal.

Onderzocht en aanbevolen

Wij produceren alleen producten die worden ondersteund door gedegen onderzoek en die worden aanbevolen door artsen en fysiotherapeuten.

Uit onze ervaringen zijn klanten zeer gecharmeerd van het brede scala aan herstelvoordelen die het gebruik van onze producten met zich meebrengt.