Retourbeleid

FitGun maakt het mogelijk om uw ontvangen pakket binnen 14 dagen aan te melden voor retour. Nadat uw retour is aangemeld, heeft u nog 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk te versturen. 
 
Mocht u het product niet goed vinden dan kunt u dit via het “contactformulier”aan ons melden. De verzendkosten zijn voor de kosten van koper. Het bedrag zal volledig worden teruggestort binnen één werkweek.

Belangrijk

Onze producten kunnen alleen geretourneerd of geruild worden met teruggave van het volledige aankoopbedrag als deze niet gebruikt zijn en compleet inclusief accessoires worden geretourneerd. De producten dienen, als redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakkingen te worden geretourneerd.

Verpakkingsdoos dient tevens in goede staat te verkeren voor teruggave van het volledige aankoopbedrag.

Garantie

Wij staan volledig achter onze producten en doen ons best om ze u in de beste staat te bezorgen. Toch komt het voor dat een product kapot kan gaan door transport of dat er iets anders mis is waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Juridisch gezien bent u verplicht dit aan ons te melden binnen twee maanden nadat u het defect hebt geconstateerd. Als het defect binnen de garantie van 1 jaar valt, zorgen wij voor reparatie of vervanging.